10 Eylül 2011 Cumartesi

Geçmişe Atlayış (5. Bölüm)

5. Bölüm(Kurt Köpekleri)

Merhaba;


5. Mektubu yazabilmem gerçekten büyük bir mucize zaten bir önce ki mektupda da anlattım başıma neler geldiğini ama şimdi size bir iyi birde kötü haberim var. Önce iyi haberden başlayayım. Barakamda otururken dışarıdan bir havlama sesi geldi evet, çok ilginçtir ki bir havlama sesi, dünyamızda ki bildiğiniz havlama sesi çok şaşırdım ne yapacağımı bilemedim. Bilmediğim ve tanımadığım bir yer yada gezegen ve bir havlama sesi emin olun sandığınız kadar garip bir şey değil. Havlama sesleri çok yakındı ama güvenip dışarı çıkamadım nedeni ise 14 yaşındayken bisiklet sürdüğüm için kovalayan sokak köpeğiydi. Kovalayıp beni düşürmüştü ve ben düşüncede kaçmıştı. Neyse; köpek sesleri durmadan devam ediyordu vahşi olma olasılığı çok yüksekti. Kumu eritip camlar yapmıştım ve bunları pencere olarak barınağıma koymuştum.  Camdan dışarı baktığımda köpek tamda camın önündeydi. Birden irkildim ve geri çekildim. Sonra köpeği izlemeye başladım.Köpeğe bir kuzu yaklaştı.
Köpek hiç düşünmeden kuzuyu öldürdü. Artık emindim bu köpek vahşiydi ve ondan korkmalıydım. Evde haps olmuştum öylece bir çözüm yolu düşünmeye başladım.
   Biraz sonra köpeğe kemik verirsem uysallaşır diye düşündüm ama kemiği nereden bulacaktım? Kuzu filan kesip kemik toplayabilirdim ancak dışarı çıkamazdım. Madene inip demir bulup demirden bir kılıç yapabilirdim bu hiç kötü bir fikir değildi. Böylelikle köpek bana saldırsa da onu öldürebilirdim. Hemen madene indim bir kaç demir aradım ama bulamadım karanlığa doğru ilerledim. Ama her zaman ki gibi korkuyordum karşıma bir zombi çıkabilirdi. İlerledikçe hem kaybolma endişem hemde bir canavara yakalanma korkum artıyordu ve lanet olsun ki hiç bir yerde demir yoktu... Daha fazla gitmemin bir anlamı yoktu geri dönmeye başladım geri dönerken bir mağara daha fark ettim birde orayı denemeliydim ve girdim. Girmez olaydım! İçeride elinde ok olan bir iskelet vardı. Oracıkta bayılabilirdim ama bunu yapmak hiç iyi olmazdı.elimdeki kazmayla iskeletin kemikleri incilttim vuruyordum ama ölmüyordu hiç bir şey düşünemiyordum. sonra ondan kaçmaya başladım ve bir deliğe girdim birden düşündüğümde iskeleti öldürmem gerektiğini fark ettim çünkü en fazla kemik ondaydı. hemen çıktım, çıkmamla bana ok atması bir oldu yeni oku atmasına vakit kalmadı ki üstüne atladım ve oku elinden aldım(Aman Allah'ım beyni bile olmayan iskeletle düello yapıyorum.) Kafasını çevirerek boynunu kırmaya çalıştım ama olmadı ama kafasını çektiğimde artık yaşamıyordu.
   Kemikleri aldım ve koşarak yukarıya çıktım. Önce köpeği kontrol ettim oradaydı sonra dışarı çıktım ve yanına yavaşça gittim uzaktan kemik uzaktım önce bir şey yapmadı sonra bir kemik daha verdim ve birden sevimli bir hal aldı hemen yere oturdu sanki eğitilmiş bir köpek gibi. Artık o benim K-9 köpeğim..

Önceki Bölümler:

4. Bölüm (Yaratıklar)
3. Bölüm (Patlamanın etkisi)
2. Bölüm ( Dünya )
1. Bölüm (Portal)

* Bu bölüm google'a "minecraft köpek nerde" yazıldığında sitemiz çıktığı için Sercan MUHLACI  Tarafından yazılmıştır.

5 yorum:

  1. Minecraft'a K9 eklesinler notcha mesaj at :d

    YanıtlaSil
  2. çok güzel devam ben formdan Gazi

    YanıtlaSil
  3. Kaç kere "havlama sesi" kullanmışım :D

    YanıtlaSil
  4. Hepsi Güzel bölümler, ama daha güzel olabilir ;)
    Devam edin dinliyoruz :D

    YanıtlaSil