7 Eylül 2011 Çarşamba

İnsanlığın Laneti (2. Bölüm)

2. Bölüm (Çözüm Yolu)

Aklından Şüphe duyulan, hayatında hiç bir farklılık olmayan, insanların gözünde hiç değeri olmayan bir insan nasıl olur da dünyanın en güçlü büyücülerinden en önemli büyü parşömenlerini çalabilir? Bu bir ihmal miydi yoksa hırsız sanılandan daha mı zekiydi ? Bunların cevapları bilinmese de bilinen bir şey vardı ki o da parşömenler kötü bir büyücünün eline düştüyse kendini teknolojiye bağlamış ve bir şey yaptığını sanan insanoğlu için gelecek artık daha  karanlıktı. Hiç bir şeyden haberi olmadan hayatlarına

devam eden insanlar nasıl olur da masumca böyle bir tehlikeye düşerlerdi ? Kendilerini evrenin merkezi sanıp böbürlenerek yaşadıkları hayat onlardan intikam alıyor olamazdı.
Büyücüler bu büyük tehlike karşısında çözüm aramaya başlamışlardı. Zaman konusunda uzman büyücü Ocelot Kendi zamanlarını kurtaramayacaklarını iddia ederek:
- Bu zaman artık çok tehlikeli şu anı kurtarmak yerine geçmişe gitmenin yolunu arayalım ve Parşömenlerin çalınmasını engelleyelim. Bu zaman çizgisini kurtaramayız. Tek çaremiz bu. ,dedi.
   Büyücülerden bir kaçı buna itiraz etti. Geçmişe gitmek çok tehlikeli bir denemeydi bunun en son örneği Mısır büyücülerinden Omega yapmaya çalıştığı zaman yolcuğu sırasında en güçlü büyüler ile yapılmış Keops piramidini toz haline getirmişti.Ceza olarak Tek başına piramidi tekrar yapacaktı ve yüce Keops'u rahatsız ettiği içinde lanetlenmişti. Bu olaydan sonra hiç bir büyücü zaman yolculuğu yapmak istemedi. Büyücüler karar vermek için biraz zaman istedi ve hırsız parşömenleri ezberlemeyi sürdürürken onlar karar veriyordu..



Önceki Bölümler;
İnsanlığın Laneti (1. Bölüm)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder