21 Kasım 2011 Pazartesi

İnsanlığın Laneti (4. Bölüm)

 4. Bölüm(Serüven Başlıyor.)

 Red oyu verenlerden Galeru aralarında ki en iyi iletişim büyüsü yapan büyücüydü. Bu durum onu hırsızla iletişime geçmeye çalışma görevini verdi. Galeru gerçektende çok iyi bir büyücüydü ve bunun üstesinden gelebilecek zekaya sahipti. Hırsızla görüşebilmek için bir açık arıyordu. Aklına bir fikir geldi dolunay'da büyü masasında altın kılıcına bir özellik ekleyerek yansıma yapabilirdi. Yani ne demek bu? Hırsızın ne yaptığı görebilirdi. Diğer red oyu veren büyücüler ise bu esnada yeni parşomenler yazmak için uğraşıyordu. Karabüyücülere göre bir büyücünün kendi yazdığı büyüyü lanetleme hakkı var. Ancak bu sadece karabüyücüler için geçerli.Onlarda buna bir çözüm bulmaya çalışırken Kabul oyu verenlerde boş durmadı.

  Kabul oyu verenler çoğu araştırmasını kabul etmişler ve bir portal ile bu iş daha kolay olacak kararına varmışlar. Portal... Portal en son güvenilecek büyü olmasına rağmen bu yolu seçtiler gözleri dönmüş olmalı. Sanırım bu büyücülerden daha fazla bahsedemeyeceğim. Kendilerini mi yoksa insanlığı mı kurtarıyorlardı ? Bu sorunun cevabını zaman gösterecek.Önceki Bölümler

5 Kasım 2011 Cumartesi

The Herobrine (1-15. Bölümler)


Bölüm 1 (Rüya)

Ashley, her zaman gerçekle alakalı rüyalar görürdü. Bu yüzden rüyalarından çok korkardı. Genelde gördüğü rüyalar en korkunç yerinde biterdi. Yine bir gece küçük,topraktan evine güvenle adım attı, yatağına yattı ve korkarak gözlerini kapadı. İşte yine başlamıştı. Rüyasında Nether'deydi, yerde bir delik açıldı ve içinden bir insan eli çıkıp Ashley'i çekti. Ter içinde uyandı. "Kahretsin!" diyerek yataktan kalktı. Rüyasında elin çektiği ayağının üzerinde kıpkırmızı bir el izi vardı. "Merhaba! Kimse var mı?!" diye sordu. Her zamanki gibi, cevap yok... Ama o da ne? evinde gözleri beyaz bir koyun vardı. Çığlık attığı anda koyun kaybolmuştu. Evinin arkasında koruma köpeklerini kaldırmak için kapıyı açtı ama bütün köpekleri yerde kanlar içinde yatıyordu. Gözleri dolu dolu olarak diamond kılıcını çekti ve etrafına bakındı. "Her neredeysen konuş benimle!" Bu olayların hiç biri daha önce başına gelmemişti. Birden bire gözünde eski hatıralar canlandı. Çocukluğunda onu ailesinden koparan, esrarengiz bir biçimde çıkan yangın, ve o anda görür gibi olduğu beyaz gözlü adam... Cidden o da kimdi? Etrafına baktı. "Pekala Ashley, o gün gördüğün adam sadece bir göz yanılmasıydı,korkacak bir şey yok..." Çok yakınında bir ses, "Hayır var..." dedi.

Geçmişe Atlayış (7. Bölüm)


  7.Bölüm (Doluya Tutulmak) 

 7. Mektubum ve karşımda portal hipnotize olmuş gibi bakıyorum. Sesleri beni büyülüyor. Bazende korkutuyor. Duygularım artık dahada karma karışıktı. Delirmiş gibiydim. Tek isteğim hayata dönmekti. İnsanlık Cehennemine dönmekti. Tek isteğim buydu. Bu satırları portala girmeden önce yazıyorum. Kağıdı burada bırakmalıyım sanırım. Dünyaya gidersem bunlara gerek kalmayacak. Duygularımda ki karmaşıklığa hakim olmak için bu yolu denemişimdir hep. İşe yarıyor da. İnsanın en aciz olduğu anlarda kendisiyle konuşması çok rahatlatıcı. Uyumadan önce bir beyin fırtınası o günün ardından sıcak bir yatağa yattınız için şükür etmenizi sağlıyor. Ama burada sıcak bir yatağım olmadı. Ben ne bir izci nede bir mağara adamıydım. Ama bu dünya bu saçmalıkların hepsini bana yaşattı. Şimdi hayatımın en önemli anını yaşıyorum sanırım.