13 Ağustos 2013 Salı

The Dragon - Bölüm 3

ÖNSÖZ

Merhaba değerli takipçiler. Çok romantik bir bölümün ardından Bölüm 3'ü yazdım. Şimdiki bölümde yaşanacaklar tamamen şiddet içermektedir. Lütfen, çocuklar, hamileler ve kalp hastalığı olan okuyucularımız; yanınızda birisi olmadan devam etmeyiniz. :D (Şaka yapıyorum :D)

NOT: Şaka olarak algılamayanlar okumasın. :D
Bölüm 3

..., Saraya vardıklarında imparatorun özel odasına geçtiler. Sıcak bir banyo yaptıktan sonra Vetroit imparatorun huzuruna çıktı.

Lmurien ayağa kalktı ve alkışlayarak 'Hoşgeldin Lord Vetroit.' dedi. Vetroit Lmurien'in gözlerinin içine bakarak bağırmaya başladı. 'Şimdi mi harekete geçtin Lmurien! Herobrine'ın zulmüne uğrayan insanlara neden yardım etmedin? Herobrine'ın korkusundan adını bile anmadın. Lanetlenen insanları krallığından kovdun.' Taht odasındaki insanlar korkuyla titredi, insanlar başlarını yere eğmişti ve sesini bile çıkartamıyordu. Fakat Lmurien ve Vetroit birbiriyle adeta göz düellosu yapıyordu. İkisi birbirinden aslında nefret ediyordu, Lmurien yeni dünya düzeninde Vetroit'e yalakalık yapmanın gerekli olduğuna inanıyordu. Ve Lmurien sertçe bir kahkaha attı. Şeytan kılığına girmiş bir imparator Vetroit'in karşısına geçti. Elini kaldırdı ve Vetroit'e indirdi.

Vetroit taş kesilmiş bir şekilde kıpırdamadı. Hiç sesini çıkartmıyordu, Lmurien'in vurduğu yumruk ona sanki etki etmemişti. Odada ki muhafızlar Vetroit'in etrafını çevirmişti. Vetroit birden kılıcını çekti, muhafızlar geri adım attılar. Vetroit kılıcının ucunu Lmurien'in boğazına dayadı, 'Seni şimdi öldürmüyorum, çünkü seni öldürmek bana yakışmaz. Seni öldürdüğüm zaman üç kralın arasında bir taht kavgası olacaktır. Oğulların kendi emelleri üzerine birbirini doğrayacaktır. Bu yüzden şimdi ya çekil önümden, ya da şimdi durdur beni!' dedi.

Lmurien muhafızlara bir işaret yaptı, muhafızlar kapının önünden ve Vetroit'in etrafından çekildi. Vetroit kapıdan tam çıkacak iken Lmurien 'Vetroit, dur! Bu akşam burada kal. Yüce Konsey toplanıp önemli kararlar verecek.' dedi. Vetroit duymamış gibi kapıdan çıktı.

Vetroit kaldığı odanın kapısını hızlıca açarak hemen Ashley'e yöneldi. 'Ashley, bu akşam yola çıkıyoruz.' dedi. Ashley, Vetroit'in hiddetinden sesini çıkartmayarak hazırlanmaya başladı.

Akşam olduğunda Yüce Konsey toplantısına başlamıştı...

6 yorum: