12 Ağustos 2013 Pazartesi

The Dragon - Bölüm 2

ÖNSÖZ

Merhaba değerli takipçiler. Bölüm 1'i yayınlamamızın ardından kısa bir süre geçti, ikinci bölümü size sunmak istiyorum. İyi saatler!

BÖLÜM 2

.., pastanın mum ışığında Vetroit ona evlenme teklifi etti. Romantik bir gecede evlendiler. Dünya artık temizdi, korkulacak birşey yoktu...

Sabahın ilk ışıkları vurduğunda, horozlar öterken birden kapı çalmaya başladı.
Vetroit 'Bu kim?' dedi. Ashley gözlerini aralayarak 'Bilmiyorum.' dedi. Daha sonra Vetroit alele acele üstünü giyindi ve kapıyı açtı. Kapıda üç muhafız vardı, üstlerinde üç krallığın mührü vardı. Vetroit 'Buyrun, kime baktınız?' dedi. Muhafızlardan birisi 'Üç Krallığın imparatoru, İmparator Lmurien sizi sarayında ağırlamaktan büyük onur duyar Lord Vetroit.' dedi. Vetroit şaşkınlık ile sağ kaşını kaldırdı ve 'Peki, bir saniye.' deyip kapıyı yavaşça çekti. 

Üzerine yeşil bir tunik ve üzerine deri zırhını geçirdi. Kılıcını ve kınını belindeki kemere yerleştirdi. Ashley o arada kalkmıştı ve kahvaltı için mutfağı hazırlıyordu. Ashley 'Kapıdakiler kim hayatım?' dedi. Vetroit soğuk bir sesle 'Lmurian'ın adamları.' dedi ve sözlerine devam etti. 'Üç kişi daha geliyor, kahvaltıya davet edelim.' dedi.

Vetroit kapıyı tekrar açtı ve muhafızları içeri çağırdı 'Buyurun," dedi ve içeriyi gösterdi, "...bizde kahvaltı yapacaktık. Aceleniz yoksa birlikte yapalım.' dedi. Muhafızlar biraz şaşırdı ve 'İmparator Lmurien sizi şimdi görmek istiyor, Leydi Ashley ile birlikte.' dedi. Vetroit homurdanarak içeri girdi 'Ashley, hayatım şimdi gidecekmişiz. Kahvaltıyı yolda yaparız.' dedi. Ashley hemen hazırlandı ve aşağıya indiler.

Muhafızlar at arabası ile gelmişti, Vetroit ve Ashley için kapıyı açtılar. İçeri girdiler ve araba gitmeye başladı. Ashley 'Her halde Lmurien seni tebrik edecek ve ödüllendirecek.' dedi. Vetroit 'Bende öyle sanıyorum, bir terslik olmasında ne olursa olsun.' dedi.

Saraya vardıklarında imparatorun özel odasına geçtiler. Sıcak bir banyo yaptıktan sonra Vetroit imparatorun huzuruna çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder